Tegnefilm

by | Oct 24, 2019 | LWEX IDEAS, LWEX NEWS | 0 comments

Det blir større og større behov for å produsere enkle forklaringsvideoer både internt i bedrifter, på nett og ut mot kunder. Kompliserte prosesser og utfordringer kan forenkles og kommuniseres tydeligere. Med video sikrer du at forklaringen blir fortalt riktig og på samme måte hver eneste gang. Vi har et stort animasjonsteam her i Bulgaria som kan gjøre dette både raskt, enkelt og til lavere pris. Jeg som er norsk sørger for at både kommunikasjon med vårt bulgarske team og mot deg som kunde ikke blir komplisert.

Vi er et dedikert animasjonsmiljø som jobber med både 2d og 3d animasjon. Vi skriver egne TV serier, utvikler konsepter og styrer hele prosessen fra a-å. Vi jobber med alle de skandinaviske språkene i tillegg til engelsk, bulgarsk og russisk. Vi jobber i industri-standard Software og har et stort nettverk med animatører også i både Thailand og Filipinene. Dette gjør at vi kan skalere enkelt til større produksjoner. Vi har både script, story, konsept utviklere og mange animatører. Dersom du har behov for å kommunisere med animasjoner, trenger hjelp til å utvikle animert innhold så ring eller send mail.

lwex

lwex

Founder and CEO of LWEX